Västra Kretsen

Välkommen till Dataföreningen. Under trevliga och kostnadseffektiva former bygger vi relationer mellan både individer och organisationer.


Förbättra projektförmågan

NÄTVERK Hösten 2012 tog Beatrice Silow över som ledare för nätverket Projektstyrning. Första träffen hade temat “Nytt standardavtal för Agila projekt” med advokaterna Magnus Dahlén och Nathalie Törnkvist från Setterwalls Advokatbyrå.

Samarbete mellan DF och InnovationFuse

NÄTVERK Dataföreningen är en ideell förening som arbetar för kunskap och kontakter inom IT-området. InnovationFuse.se vill nå människor som brinner för innovation och entreprenörskap. Tillsammans har de nu startat ett gemensamt nätverk och skall arrangera seminarium inom dessa områden.

Nya regler för e-handel

Nya regler för e-handel

SEMINARIUM Enligt ett nytt EU-direktiv införs regler om ett gemensamt och starkare konsumentskydd i EU vilket bland annat påverkar flera av de lagar som gäller för e-handel och annan försäljning online.

Agile for Management

Agile for Management

NÄTVERKSMÖTE Låter man Google Translate översätta ordet Agile så blir resultatet Vig i andra hand Rörlig. Det är inte så dumt. Sug på den. Skapa en vig organisation, en som kan hänga med i svängarna. Vem vill inte det när omgivningen förändras snabbt? Det handlar om att mobilisera alla medarbetare att leverera värde här och nu, tillsammans, och att göra det bättre, hela tiden.

Var med och påverka!

Var med och påverka!

FÖRENINGSSTÄMMA Du har möjlighet att påverka Dataföreningens utveckling som medlem. Framför oss ligger kretsarnas och avdelningarnas Årsmöten och Föreningsstämman. 

Nätverksplattform för innovativa

Nätverksplattform för innovativa

NÄTVERKSMÖTE Alla kan starta nätverk oavsett bakgrund, om man varit medlem länge eller precis upptäckt nätverken. Om du har en idé så har Dataföreningen plattformen.